Tidligere student: Roza Moshtaghi

Tidligere student: Roza Moshtaghi

2017-03-10

FacebookGoogleLinkedInTwitter

Tidligere student: Roza Moshtaghi

Roza studerte ved Norges dansehøyskole fra 2012 - 2015 på kull 22. Hun studerer nå MA i koreografi ved Kunsthøyskolen i Oslo (KHIO).

Tidligere student: Roza Moshtaghi

 

I en koreografisk kontekst

- Tidlig i mine studier som danser valgte jeg å fokusere på mine evner først som skapende danser og deretter som koreograf. Min største motivasjon for å studere dans så sent i livet har vært min interesse for kropp og bevegelse som instrument i en koreografisk / sosial kontekst.

 

 

 Foto: Bianca Emilia.

 

 

Studiet ved Norges dansehøyskole

- NDH har gitt en grundig gjennomgang av mange ulike danseteknikker - historie og improvisasjon. Samtidig har skolen alltid støttet mine valg og mine store og små prosjekter. Dette har utvilsomt hjulpet meg til å utvikle meg som kunstner. Jeg er veldig takknemlig for at jeg fikk muligheten til å være en del av miljøet ved NDH.

 

 

Selvstendig forestillingsarbeid 

- I andre studieår fikk vi som studenter sjansen til å sette i gang en helaften selvstendig forestilling sammen med verdifulle veiledere. Dette var for mange av oss en mulighet til å prøve oss på de forskjellige rollene i en produksjon. Samtidig utfordret det oss til kollektivt samarbeid, noe jeg setter stor pris på. Pedagogikken og praksisen var noe jeg prioriterte mindre mens jeg studerte, men i ettertid forstår jeg hvor mye det har utviklet meg som dansekunstner og ikke minst som menneske.  

 

 

 

Foto: Arne Hauge. 

 

 

Masterprosjekt 

- Nå for tiden fokuserer jeg mest på masterprosjektet mitt ved Kunsthøgskolen i Oslo. Samtidig utvikler jeg min egen praxis der hovedoppgaven er å fange kroppenes refleksjoner (capture body reflections). Min drøm er å få anledning til å utvikle min kunstneriske prosess, delta i andres prosesser og visualisere mine idéer.    

 

 

Har du spørsmål?

Postadresse
Norges dansehøyskole,
PO. BOX 2956 Tøyen
0608 Oslo

Besøksadresse
Borggata 7
0650 Oslo

Personvern