Fyller opp Den Kulturelle Skolesekken!

Fyller opp Den Kulturelle Skolesekken!

2017-04-04

FacebookGoogleLinkedInTwitter

Fyller opp Den Kulturelle Skolesekken!

Tidligere NDH-student Mari Bø danser for tiden i installasjonsforestillingen NOISE CONTROL som hun har koreografert sammen med Silje Solheim Johnsen.

Fyller opp Den Kulturelle Skolesekken!

Mari Bø flyttet tilbake til hjembyen Tromsø etter studiet, og jobber nå som skapende og utøvende danser og koreograf i Nord-Norge. Hun er for tiden travelt opptatt med skoleforestillinger i samarbeid med DKS på Black Box teater i Oslo. 

Mari har vært særdeles aktiv i dansemiljøet i Tromsø etter at hun flyttet tilbake. Blant annet gjennom forskjellige verv, selvstendige danseprosjekter og engasjementer gjennom den kulturelle skolesekken.

NOISE CONTROL er en installasjonsforestilling for ungdom bestående av elektronisk musikk og dans hvor du som publikum selv må velge hvor du ønsker å være i rommet til enhver tid, og hvordan du vil oppleve forestillingen.

Du oppfordres til å bevege deg rundt i rommet. Det finnes ingen stoler og ingen rett eller gal måte å oppleve forestillingen på.

De fem danserne kommer fra fire ulike disipliner innen dans: jazzballett, breakdans, moderne og samtidsdans. Alle danser til den samme elektronikamusikken.

Forestillingen egner seg spesielt godt for ungdom som liker å oppleve og utforske på eget initiativ. Lydinstallasjonene vil gi hver enkelt en unik opplevelse og her vil det til og med være mulig å danse selv!

Foto: Erik Ruud

Link til trailer

I skrivende stund er det fortsatt mulig å melde på skoleklasser til forestilling fredag 6. april kl 10 og 12!

Meld på en skoleklasse  her

 

Har du spørsmål?

Postadresse
Norges dansehøyskole,
PO. BOX 2956 Tøyen
0608 Oslo

Besøksadresse
Borggata 7
0650 Oslo

Personvern