Norges dansehøyskole

Studentskipnaden i Oslo

Norges dansehøyskole er tilknyttet Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus (SiO). Det er lovpålagt av Kunnskapsdepartementet at alle studenter på høyskoler må være tilknyttet SIO.

Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus (SiO)

Etter å ha betalt studieavgiften på 550,- kroner*, kan man som student benytte seg av ulike produkter og tjenester samskipnaden tilbyr.

 

SiOs hovedoppgaven er å tilby deg som er student produkter og tjenester som gjør studiehverdagen effektiv og stimulerende, og bidra til at du trives. Har du betalt semesteravgift kan du benytte deg av følgende tilbud:

 

 

SiO Bolig

Bo nært, rimelig og sosialt i studentbolig
Å bo i studentbolig betyr å bo i nærhet til studiestedet i et godt og sosialt bomiljø med rimelig husleie. SiO Bolig har mer enn 8400 studentboliger i Oslo, fordelt på 23 studentbyer og – hus rundt omkring i byen. De har et bredt utvalg boliger i ulik størrelse og standard, for single, par og familier. Felles for dem alle er lave leiepriser, slik at du har mer penger igjen til å bruke på morsommere ting!
Du kan søke studentbolig når som helst, hele året. Les om boligene og søk på www.sio.no/bolig

 

 

 

SiO Athletica

SiO Athletica legger forholdene til rette for at du skal ha et bra treningstilbud under studietiden til en studentvennlig pris. SiO Athleticas formål er å gi studentene ved SiOs medlemsinstitusjoner et studenttilpasset treningstilbud som gir overskudd og energi til studiene. Sjekk ut Athleticas fem sentrale treningssentre og brede tilbud på: https://www.sio.no/trening

 
SiO Helse

Velg SiO Helse som fastlege i studietiden og få tilbakebetalt dine helseutgifter over 350 kroner. SiO Helse har blant annet leger, psykologer og tannleger som kjenner spesielt godt til studentrelaterte utfordringer. Bytt fastlege på https://www.sio.no/helse

 
SiO Mat og Drikke

SiO tilbyr mat og drikke til 50 000 studenter hver dag. De har et variert utvalg av rimelig/smakfull hverdagsmat, med gode lunsj- og middagstilbud. Sjekk menyen i SiO-appen. www.sio.no/matogdrikke

 
SiO Barnehage

Med erfaring og entusiasme skaper SiO Barnehage et godt sted å være for nysgjerrige barn, slik at du kan fokusere på studiene. Deres 11 barnehager ligger alle i nærheten av læresteder eller studentbyer og tilbyr 600plasser til barn mellom 8 mnd og 6 år. De har løpende opptak.
Søk barnehageplass her: www.sio.no/barnehage

 
SiO Foreninger

Finn din studentforening hos SiO!
I Oslo finnes det over 450 studentforeninger som er tilknyttet Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus (SiO). Det betyr at du som student i Oslo kan velge mellom 450 foreninger å ha det gøy med – eller du kan starte din egen studentforening. Det finnes en studentforening for de fleste interesser, Sjekk ut foreningsoversikten og finn din forening!

 

www.sio.no

Har du spørsmål?

Postadresse
Norges dansehøyskole,
PO. BOX 2956 Tøyen
0608 Oslo

Besøksadresse
Borggata 7
0650 Oslo

Personvern